Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Perskindol készítmények alkalmazása a fizioterápiában

2016. május 20., péntek 12:55

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés vezetője, valamint az EWOPHARMA Hungary Kft. közös szervezésében megrendezésre került a ”PERSKINDOL készítmények alkalmazása a fizioterápiában” témájú továbbképzés 2016. április 16-án.

A szakrendelés vezetőjének Prof. Dr. Sandra Sándor med.habil PhD. főorvosnak szívügye, hogy mindenki, aki beteg emberek gyógyításával foglalkozik, megismerje az újabbnál újabb kezelési- és gyógyítási eljárásokat, melyek ismeretében a szakterületen dolgozók még eredményesebben tudják végezni munkájukat.

Az előadást Prof. Dr. Sandra Sándor és az EWOPHARMA Hungary Kft.képviselője Füzesi Zsolt közösen nyitották meg.
A rövid megnyitó után érdekes előadások voltak hallhatóak a PERSKINDOL készítményekkel történő kezelési és terápiás lehetőségekről.
A rendezvény előadói között olyan szakemberek voltak, mint Prof. Dr. Sandra Sándor med.habil. PhD. osztályvezető főorvos, aki több előadást is tartott, melyekben bemutatta a PERSKINDOL termékcsaládot, rávilágított a bőr jelentőségére a fizioterápiában és végezetül beszélt az iontoforézis lehetőségeiről.
Dr. László Gábor az MH EK reumatológus főorvosa ismertette az Ultrahang kezelés eljárásait, valamint egy előadás keretében megismerhettük az életkor szakaszait.
Dr. Szokoly Miklós PhD.,a Péterfy Kórház orvos igazgatója, mint mindig most is látványos előadást tartott a Lökéshullám terápiáról, melyet felvételekkel és képekkel tett még érdekesebbé.
Balázs Mária a BTL Magyarország Kft.képviseletében bemutatta korunk legmodernebb BTL-4000 SMART&PREMIUM HANDsFREE Sono UH készüléket.
Vásárhelyi Nagy Ildikó gyógytornász miután egy kicsit megmozgatta a hallgatóságot, megismertette a BOSU lehetőségeit mind a prevencióban, mind a gyógyításban és a sportban.
A Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelő szakasszisztensei: Tóthné Fülep Beatrix, Vizi-Takács Judit, Ihászné Fügedi Éva és Buzás Ildikó gyógymasszőr szemléletes előadásaikban a napi munkájuk tapasztalatait összegezték, új technikákkal ismertették meg a hallgatóságot kiemelve a PERSKINDOL géllel végzett kombinált kezelések hatékonyságát.

Az esemény zárásakor Prof. Dr. Sandra Sándor és Füzes Zsolt egybehangzóan megerősítették, hogy a rendkívül hasznosnak bizonyult közös munkát a jövőben is tovább folytatják.

Szerző: Farkas-Madarász Szilvia
ESZA