Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Prevenciós program az Úszó Erődben is

2013. július 22., hétfő 14:16

A 31. Balaton-átúszást teljesítő több mint 6000 indulóból, honvédségi Úszó Erőd 277 tagját az MH EK Egészségfejlesztési Osztály szakemberei, Sótér Andrea alezredes vezetésével várták a sátrukba Balatonbogláron 2013. július 20-n.

1609150775

Az átlagosan körülbelül két és fél óra alatt megtett 5.2 kilométeres táv után az érdeklődők az egészségtudatos magatartás fejlesztésével kapcsolatban kaphattak új információkat. A program kiemelt témája a napsugárzás elleni védelem és a folyadékpótlás volt. Az Úszó Erőd rendezvény a közelmúltban meghirdetett Honvédelmi Kötelék program része volt, a rendezvényt Vargha Tamás, a HM parlamenti államtitkára nyitotta meg Révfülöpön. A balatonboglári célban felépített katonai táborban Dr. Orosz Zoltán altábornagy honvéd vezérkar főnök-helyettes, az Úszó Erőd parancsnoka adta át az elismeréseket a legtöbb katonát indító katonai alakulatoknak.

ESZA