Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rákosmentén az Egészségügyi Központ

2018. június 22., péntek 12:13

2018. június 15-17. között került megrendezésre a VII. Rákosmenti Rendvédelmi és Katonai napok, Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter úr fővédnökségével. A mára már hagyománnyá vált programsorozat 2012. évben kezdődött és az előző évekhez hasonlóan a Magyar Honvédség több alakulata is képviseltette magát, köztük a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) is.

1609151622
A rendezvényt Szabó István honvédelmi államtitkár, az MH EK korábbi parancsnoka, nyitotta meg. A családokat és a hazafiasságot megcélzó egész napos program keretén belül az MH EK sátránál diabetológia és dietetikai tanácsadást kaphattak az érdeklődök, továbbá vércukor és bőrgyógyászati szűrővizsgálaton is részt vehettek. Prevenciós témájú totók segítségével az érdeklődők felmérhették tudásukat az egészséges életmódot illetően, többek között testmozgás és egészségtudatos táplálkozás témakörökben. A kérdőíveket helyesen kitöltők népszerű prevenciós ajándékaink közül választhattak.
1609151623
A Magyar Honvédség mellett egyéb társszervek (rendőrség, katasztrófavédelem) statikus és dinamikus bemutatói színesítették az egész napos programot.

ESZA