Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Szakmai Nap Hévízen

2015. április 7., kedd 11:20

Ötödik alkalommal került megrendezésre a "Gyógytorna-Fizioterápia Szakmai Nap a HÉMORI-ban" akkreditált továbbképzés 2015. március 26-án.

1609150973

Dr. Sedivi László intézetvezető köszöntője után felkért előadóként Dr. Nikl János a Zala Megyei Kórház Neurológiai Osztály osztályvezető főorvosa az agyi plaszticitás szerepe a stroke rehabilitációjában című előadásával nyitotta meg a szakmai fórumot. A témakörhöz kapcsolódóan Fehérné Kiss Anna gyógytornász humán-kineziológus valamint Balogh Edit okleveles fizioterapeuta által betekintést kaptunk a fizioterápia szerepéről.

1609150973

A Honvédkórház szakdolgozói előadásaikban a szakmai tevékenységük széles skáláját mutatták be. Így betekinthettünk a függesztéses technikák lehetőségeibe, a protetizálás korszerű módszereibe, valamint a ritka betegségek felismerésének és terápiájának folyamatába. Kutatások eredményeinek ismertetése keltette fel a figyelmet az intézeti körülmények között végzett fizioterápia létjogosultságára. A kardiológiai rehabilitáció területéről a járásteszt és a Nordic Walking ötvözése kapcsán kaphattunk új ismereteket.
1609150973

Szakdolgozóink ezen a napon is bizonyították, hogy a mindennapi áldozatos munkájuk mellett fontosnak tartják kutatások, tudományos tevékenységek végzését, ezzel is előmozdítva mindannyiunk szakmai fejlődését.
1609150973

Botos Katalin ápolási igazgató asszony a rendezvény zárásaként megköszönte az előadók magas szintű szakmai felkészültségét és munkatársai elkötelezettségét.
1609150973
ESZA