Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Székesfehérváron is bemutatkoztak a Honvéd Testalkati Program szakemberei

2015. december 7., hétfő 12:54

Az MH EK Egészségfejlesztési Osztály szakállománya, 2015. november 26-án, Pápa után a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél is beindította a HTP-t.

1609151061

Az érdeklődők részére Dr. Juhász Zsolt alezredes és Dr. Györe István főorvos, általános tájékoztató előadást tartott a Honvéd Testalkati Programmal kapcsolatos legfontosabb közérdekű információkról, a programban történő részvétel módjáról, a különböző lehetőségekről és az 1 évig tartó egyéni, személyre szabott életmód tanácsadás folyamatáról.

Az egyéni tanácsadás minőségét továbbra is azok a több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező táplálkozáselméleti-, mozgás-, edzéselméleti-, terhelés-élettani- szakemberek, valamint sportorvos, egészségfejlesztő és egészségpszichológus biztosították, akik a HTP keretében rendelkezésre állnak a Programba jelentkezők számára. A pápai állományhoz hasonlóan a fehérvári állomány is nagyfokú elégedettségről tett tanúbizonyságot, mely arra enged következtetni, hogy a HTP csapat megkezdett munkája jó úton halad és a program sorozaton keresztül egyre több testsúly rehabilitációs kihívással küzdő katonához jut el. 2015. áprilisa óta a HTP ismertsége, elismertsége, elfogadottsága egyre nagyobb, folyamatosan emelkedik a résztvevők száma, akik elismerően nyilatkoznak a HTP hatékonyságáról.

A HTP következő állomásai: MH Logisztikai Központ (2015. december 8.), majd HM II, MH CKELMK (2015. december 15.) 2015. december 10-től a HM I után, a HM II-ben is megkezdődik a HTP. Az állapotfelmérés miatt, előzetes bejelentkezés szükséges, amely megtehető Dr. Juhász Zsolt alezredes programvezetőnél (02–2–73–012).

1609151063
ESZA