Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Tájékoztatás Járóbeteg Szakrendelő Intézet működéséről

2020. március 30., hétfő 16:33

Felhívjuk betegeink figyelmét arra, hogy 2020. június 15-től új rend lépett életbe a MH EK Honvédkórház járóbeteg ellátása tekintetében.

Betegeink elsősorban (a sürgős eseteket kivéve), előzetes előjegyzés esetén vehetik igénybe szakrendeléseket, szakambulanciákat. Az előjegyzési időpontokat, már nem csak kizárólag a rendelő orvos adhat, hanem mód van a Felvételi részleg segítségével is időpontot kérni.

Igényjogosult betegeink egészségügyi problémáikkal először keressék fel háziorvosukat, vagy csapatorvosukat és amennyiben a háziorvos megnyugtató módon nem tudja ezt megoldani és szakorvosi vizsgálatra van szükség, akkor vegyék igénybe a szakorvosi ellátást. A háziorvos szükség esetén ellátja betegeinket beutalóval, az időpont kérése előtt.

Az intézménybe a már korábban meghatározott bejáraton (Pap Károly utcai, illetve Dózsa György utcai – Podmaniczky utcai telephely) lehet bejutni, ahol továbbra is az elővizsgálati ponton szükséges áthaladni: alapos kézfertőtlenítés után testhőmérséklet mérés és kérdőív kitöltés (mely letölthető).

Az intézetbe történő belépés kizárólag maszkban, vagy az arc eltakarását biztosító egyéb módok alkalmazásával (kendő stb.) lehetséges. Az elővizsgálati ponton történő áthaladás minden beteg részére kötelező, melynek időtartama olykor fél órát is igénybe vehet. Ezt kérjük, vegye figyelembe az előjegyzett időpontra való érkezéskor.

Kérjük Betegeinket, hogy a sürgősségi ellátást továbbra is akut és sürgős (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) esetben vegyék igénybe.



VÁLTOZÁS!

A kialakult járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel az MH Egészségügyi Központ néhány szakambulanciájának rendelési helyszíne megváltozott.

A korábban ideiglenesen a Róbert Károly körúti székhelyen működő Dermatoonkológiai Szakambulancia május 14-től, a Reumatológiai Szakambulancia június 2-tól visszaköltözött a Podmaniczky utcai telephelyre.

2020. június 10-től a Róbert Károly körúti székhelyen működő Nephrológia szakambulancia a Rendelőintézet (K épület) 2. emelet 043 rendelőbe, a Szívsebészet szakambulancia a Rendelőintézet (K épület) 2. emelet 042 rendelőbe, valamint a Pszichiátria szakambulancia a Rendelőintézet (K épület) 2. emelet 024 rendelőbe költözik.

2020. június 15-től a Klinikai pszichológia szakambulancia a székhely Rendelőintézet (K épület) 2. emelet 027 rendelőjében lesz elérhető.

A szakambulanciák orvosi beosztását megtalálják a honlapon a székhely járóbeteg szakrendeléseinek orvosi beosztásai között, az alábbi linken.

http: //www.honvedkorhaz.hu/cikk/267

A változások miatt kérjük betegeink szíves megértését és együttműködését.

ESZA