Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tanyákon élőkön segítettek az AMS Speciális Mentési Csoport tagjai

2015. január 28., szerda 9:08

Január második felében ismét szükség volt az AMS Speciális Mentési Csoportra, akik ezúttal Nagykáta és Tápióbicske térségében segítettek a nehéz helyzetben lévőkön.

1609150934

A „tanyaprogram” keretében az MH Egészségügyi Központ dolgozóit is soraiban tudó mentési csoport, a Nagykátai Rendőrkapitányság képviselői, a tápióbicskei polgármester és az akció további támogatói, a rossz időjárási körülményekkel, a sáros, rossz állapotú utakkal dacolva jutottak el a rászorulókhoz.

1609150935

A tanyákon élők örültek a segítségnek és kedvesen fogadták a csoport tagjait, akik az akció során egészségügyi vizsgálattal és ellátással igyekeztek javítani a nehéz körülmények között élők egészségi állapotán. Az egyik helyszínen egy férfinál füstöt észleltek a házban, amiről kiderült, hogy a hibás begyújtás következménye. Szerencsére nem történt nagyobb baj, a férfinak nem voltak mérgezéses tünetei, így a lakás azonnali szellőztetését követően vissza tudott térni otthonába.

1609150935

Az AMS Speciális Mentési Csoportot az érintett területen élők visszavárják, Ők pedig keresik a lehetőséget a következő látogatásra.

ESZA