Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Új ágymatracok az MH EK Szanatórium utcai telephelyén

2018. december 14., péntek 14:45

Korszerű, prevenciós, ágymatracokat kapott az MH Egészségügyi Központ III. számú, Szanatórium utcai telephelye december 14-én.

A Szanatórium utcai telephely az intézmény harmadik legnagyobb telephelye Budapesten, ami egy városi kórház nagyságrendet képvisel. Az intézetben meglévő ágyak kétharmadán, összesen 175 db fekvőhelyen cserélik a matracokat január elején. A beszerzés teljes mértékben – a felelősségteljes gazdálkodásnak köszönhetően – az MH EK saját költségvetéséből történt és várható a telephely más fekvőbeteg osztályain is a matraccsere. A matracok a krónikus utókezelő osztályokon fognak helyet kapni. A cserét az indokolta, hogy a régi matracok már elhasználódtak, és az újak már korszerűek, valamint megakadályozzák a nyomási fekély kialakulását.

A matracok szállítása két részletben történik, december 14-én és december 17-én, amelyre a Szanatórium utcai telephelyen dolgozók karácsonyi ajándékként tekintenek, és ezúton is köszönik az intézmény vezetőségének, hogy a beszerzésre lehetőséget biztosítottak, ezzel is emelve a betegellátás színvonalát.

1609151751
ESZA