Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Végzős logisztikai ügyintézők szakmai látogatása

2015. április 17., péntek 17:01

A META-Don Bosco Szakközépiskola logisztikai ügyintéző szakon tanuló hallgatói tettek látogatást az MH Egészségügyi Központban 2015. április 16-án, hogy az ország egyik legnagyobb egészségügyi intézményének logisztikai hátterét megtekinthessék.

1609150975

A végzős évfolyam tanárát és tanulóit az MH EK Kommunikációs Alosztályának tisztje fogadta, aki először egy általános tájékoztatást adott az intézmény komplex feladatrendszeréről és sajátosságairól – mind egészségügyi intézményként, mind katonai alakulatként. A Gazdasági Igazgatóság képviseletében Oláh Tamás alezredes az MH EK-ra háruló összetett logisztikai tevékenységről, Sallai András hadnagy, a Biztonságtechnikai Alosztály környezetvédelmi tisztje pedig a veszélyes hulladékok kezeléséről tartott előadást.

1609150975

A tájékoztatókat követően a csoport megtekintette az automata anyagszállítási rendszert (csőposta, robotok), a veszélyes-hulladék gyűjtőhelyet, a ruházati és egészségügyi fogyóanyag tárolására szolgáló központi raktárakat, a szennyes és tiszta textília kezelését, valamint a helikopter leszállópályát.
1609150975

Tóth Szilvia, az iskola nevében megköszönte, hogy belepillanthattak az intézmény életébe és a diákok számára a gyakorlatban is meg tudták mutatni az elméletben már elsajátítottakat.
1609150975
ESZA