Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezető szervek 2013. évi értékelő és 2014. évi feladatszabó állománygyűlése

2014. március 6., csütörtök 10:59

Az MH Egészségügyi Központ vezető szervei állománya részére megtartotta éves értékelő és feladatszabó értekezletét Dr. Sticz László mk. ezredes, az alakulat törzsfőnöke  2014. 03. 05-én. 

„Egy év eltelt, érdemes megállnunk egy percre és közösen átgondolni, átbeszélni az elmúlt, fordulatokkal teli időszak eseményeit és elemezni, értelmezni a megvalósításra váró feladatokat. ”- mondta megnyitójában.

1609150818

Az elmúlt év során végrehajtott feladatok közül kiemelkedik a szervezet racionalizálásával összefüggésben elvégzett, nem csekély, munka, sikeresnek mondható továbbá az MH Honvédkórház szervezeti átalakításával kapcsolatos tevékenység is.
A jövőre nézve a törzsfőnök a szakterületek személyi állományától a kialakult és elfogadott irányvonalak továbbvitelét és a komplex feladatrendszerekre való tekintettel szervezett és átgondolt munkavégzést határozott meg. Felhívta a figyelmet a belső- és külső kommunikáció fontosságára, mivel a konstruktív együttműködés elengedhetetlen feltétele az eredményes feladat végrehajtásnak.
1609150819

„A célkitűzések elérése érdekében szükség van a teljes személyi állomány pozitív hozzáállására, aktív közreműködésére, hatékony munkavégzésére” – mondta az állománygyűlés zárásaként.

1609150819
ESZA