Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezető szervek éves értékelése és feladatszabása 2016

2016. március 23., szerda 7:27

Az MH EK parancsnoka által február hónapban levezetett, központ szintű értekezlethez kapcsolódóan Dr. Sticz László ezredes az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke a Vezető szervek tekintetében tartotta meg a 2015. évre vonatkozó értékelését és szabott feladatot a 2016. évre vonatkozóan 2016. 03. 22-én.

1609151108

A parancsnok éves értékelését és feladatszabását követően, az ott elhangzottaknak megfelelően, azokat lebontva a szervezeti elemek és közvetlen végrehajtók szintjére, az MH EK törzsfőnöke a vezető szervek számára ismertette a rájuk vonatkozó elvárásokat és irányelveket. Dr. Sticz László ezredes, a tavalyi évhez kapcsolódóan, a Honvéd Vezérkar főnöki szempontok alapján végrehajtott fő feladatok összegzésével és az MH Egészségügyi Központ elért eredményeinek bemutatásával nyitotta meg az állománygyűlés szakmai részét.

A tavalyi évben a határvédelem kapcsán többlet feladat hárult az intézményre az egészségügyi biztosítás kapcsán, melynek a szervezési része a vezető szervek állományát is érintette. Emellett folyamatosan biztosítani kellett az intézmény jogi, személyügyi, hadműveleti, szabályozási, híradó, informatikai, információvédelmi, ügyviteli, biztonságtechnikai feltételeit.

Ezt követően került sor a szervezeti elemek, már 2015-ben befejezett, illetve jelenleg is folyamatban lévő feladatainak részletes értékelésére.

A rendezvény zárásaként felhívta a figyelmet a katonaközpontú gondolkodás, a vezetői és a beosztotti magatartás fontosságára. Meghatározta a 2016-ban várható feladatokat és az azok végrehajtásához követendő szempontokat a szakterületek vonatkozásában, majd az állománygyűlés záró akkordjaként megköszönte az érintettek intézményünk érdekében végzett áldozatos munkáját.

1609151108
ESZA