Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Visszaélés Dr. Csókay András idegsebész főorvos nevével

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. július 28., szerda 17:19

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Honvédkórház idegsebész főorvosa nevével ismét visszaélés történt. Felhívjuk a figyelmet, hogy Dr. Csókay András nem fedezett fel innovatív módszert a magas vérnyomás kezelésére! Bármely, ilyen jellegű tartalommal megjelenő "cikk", "interjú", "tanulmány", nem felel meg a valóságnak, mindezektől a főorvos elhatárolódik.

Az MH Egészségügyi Központ tájékoztatja a tisztelt betegeket, hozzátartozókat, hogy az MH EK Honvédkórház idegsebész főorvosa, Dr. Csókay András nevével visszaélnek gyógyhatású készítmény reklámozásakor.  

Az interneten megtalálható portál cikke azt állítja, hogy a főorvos felfedezett egy innovatív módszert a magas vérnyomás kezelésére, mely az erek megtisztítása után megszűnteti a magas vérnyomást, és sok olyan betegséget, amelyet korábban "gyógyíthatatlannak" tartottak.

Az állítás valótlan. A megjelent reklámban említett Dr. Csókay András főorvos, valamint az MH Egészségügyi Központ vezetősége elhatárolódik a cikkben leírtaktól. A főorvos, nem járult hozzá hogy a nevével reklámozzanak ilyen készítményt, hatékonyságáért felelősséget nem vállal.

Az MH EK megkéri betegeit és a termék iránt érdeklődőket, hogy sem az intézményt, sem a főorvost ebben az ügyben ne keressék.

Az intézmény felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag orvosi konzultációt követően, csak ellenőrzött, biztos forrásból szerezzenek be.

Csokay_dr
Címkék
ESZA