Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

KEHOP-1.6.0-15-2016-00006

Katasztrófavédelmi rendszerek fejlesztése felhívás keretében megvalósítandó a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ katasztrófa-egészségügyi képességének fejlesztése

KEHOP-1.6.0-15-2016-00006

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ kiemelt projekt keretében 766,2 millió Ft támogatásból, 100%-os támogatási intenzitás mellett katasztrófa-egészségügyi képességének fejlesztését valósította meg.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ a Honvédelmi Katasztrófavédelmi Rendszer részeként, az országos katasztrófavédelmi rendszeren keresztül részt vesz a honvédelmi ágazat katasztrófa-egészségügyi tevékenységének irányításában és működtetésében. A projekt során az országos katasztrófavédelmi feladatok egészségügyi beavatkozó csoportjai közül az Orvosi Ellátó Csoport, a Mobil Orvoscsoport, az Oltócsoport és a Sugár-egészségügyi Laboratórium képességeinek fejlesztésére került sor. A fejlesztés során katasztrófa-egészségügyi konténerrendszer és egészségügyi-mentesítő sátorrendszer, oltóbusz és egészségügyi szakanyagok kerültek beszerzésre, melyekkel a katasztrófavédelmi közreműködések során használt egészségügyi kapacitását bővítette, illetve új képességekkel gazdagodott, ezzel hozzájárul a lakosság személybiztonságának növelése érdekében kialakítandó magasabb minőségű katasztrófavédelmi tevékenységhez, amely elősegíti az országos katasztrófavédelmi rendszer képesség minőségi fejlődését.

A projekt az Európai Unió Kohéziós Alapja (KA) támogatásával valósult meg, melynek befejezésére 2021. november 30-án került sor.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ a projekt megvalósítása érdekében több közbeszerzési eljárást bonyolított le.

EU_KA
ESZA