Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

egészségfejlesztés

HIM1

MH Egészségmegőrző Prémium Program a Bálnában

A Magyar Honvédség felelősségteljes prevenciós politikájának megfelelően a katonák és honvédelmi alkalmazottak egészséges életmód megvalósításában is részt kíván venni.

Püspökszilágy_Hegedűs Csaba százados

Prevenciós előadássorozatot tartott az Egészségfejlesztési Osztály Püspökszilágyon

2022. október 19-én, Püspökszilágyon az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya a primer és szekunder prevenciós tevékenysége részeként négy előadást tartott az MH Geoinformációs Szolgálat megjelent személyi állománya részére.

IMG_20220925_123151_resized_20220926_110539506

Egészségfejlesztés a NATO futáson

Szeptember 25-én rendezték meg az idén 17. alkalommal elrajtoló NATO futást. A nemzetközi sporteseményen 4, illetve 10 km-es távra lehetett nevezni, az útvonalat teljesítők Budapest legszebb részein haladhattak át.

IMG_0059 (1)

Kisbajtársak Találkozója Pákozdon

2022. szeptember 17-én a pákozdi Katonai Emlékpark adott otthont a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége szervezésében megvalósuló Kisbajtársak Találkozójának.

MHEK_logo_640

Egészségmegőrző Senior Program Kaposváron

A Magyar Honvédség, mint az ország egyik legnagyobb munkáltatója felelősségteljes idősügyi politikájának megfelelően részt kíván venni az egészséges öregedés megvalósításában, mely az elöregedő társadalmakat érintő problémák egyik megoldása lehet.

Balaton átúszás 2

Egészségmegőrzés, egészségfejlesztés - Úszó Erőd 2022

Idén 40. alkalommal, július 23-án került megrendezésre a Balaton-átúszás Révfülöp és Balatonboglár között. A jubileumi eseményen közel 12 ezren vettek részt, melyen katonák és civilek egyaránt teljesítették a klasszikus 5.2 km-es és a 2.6 km-es távot.

received_415522657109863

Városligeti gyermeknapi rendezvényen az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya

A budapesti Városligetbe települt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja 2022. május 28-29-én.

626025825b891893107994

Új helyszínen a Honvéd Testalkati Program

2022. április 21-től új helyszínen, a Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE) Dózsa György úti központi telephelyén található Egészségügyi Centrum, Orvosi Rendelőjében kap helyet a Honvéd Testalkati Program (HTP).

Egyuttmukodesi_megallapodas_alairasa-MH_EK_BHSE_kozott_20220420_11 copy

Előnyös képességekkel bővülő együttműködés

„A magyar katonának állandó kapcsolatban kell lennie a sporttal. Fizikai állapotunk alapvető követelménye annak, hogy a feladatainkat mindig, minden körülmények között végre tudjuk hajtani” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Budapesti Honvéd Sportegyesület, valamint az MH Egészségügyi Központ együttműködési megállapodásának megújítása alkalmából rendezett ünnepségen április 20-án, szerdán, a fővárosban.

SP

Egészségmegőrző Senior Program az MH Egészségügyi Központ részvételével

A Magyar Honvédség, mint az ország egyik legnagyobb munkáltatója felelősségteljes idősügyi politikájának megfelelően részt kíván venni az egészséges öregedés megvalósításában, mely az elöregedő társadalmakat érintő problémák egyik megoldása lehet. A nyugállományú honvédek és civil szervezetek által lebonyolításra kerülő rendezvényeken való megjelenés céljából az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya az MH Egészségmegőrző Program és az MH Egészségmegőrző Prémium Program keretén belül egy új Programot indított, mely az úgynevezett Egészségmegőrző Senior Program.

ESZA