Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nagy Gábor

2023_06_stefania_palota_egeszsegugyisek_napja_nagy_gabor_vizjelezett (17)

Semmelweis Ignác követendő példája

A Semmelweis Ignác születése napjával fémjelzett magyar egészségügy napja alkalmával tartott ünnepi állománygyűlést az MH Egészségügyi Központ Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban, június 29-én.

P3211998

Rendhagyó pódiumbeszélgetés az MH Egészségügyi Központban

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a Terrorelhárítási Központ (TEK) törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő képviselőinek részvételével tartottak műhelybeszélgetést az MH Egészségügyi Központ székhelyén, március 21-én, kedden.

P3160284

Egészségügyi eszközök átadásával segítenek

Egészségügyi szakanyagokat szállítottak az MH Egészségügyi Központ telephelyéről Biatorbágyra, március 16-án, szerdán, amelyekkel az orosz–ukrán háború sérültjeinek kívánnak segíteni. Az eszközöket a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet vette át és juttatja el Ukrajnába.

portre (8)

„Nem csak a célt kell élvezni, hanem az oda vezető utat is”

A tokiói olimpia nem csak a kiváló és büszkeségre okot adó eredményeket elérő olimpikonok számára marad felejthetetlen élmény, de azok számára is, akik a küzdőtér, a pást, a versenypályák mögött segítették, támogatták és még, ha rejtve is, de szurkolásukkal biztatták az élsportolókat. Dr. Molnár Szabolcs, az MH Egészségügyi Központ ortopéd-traumatológus főorvosa a Nemzetközi Birkózó Szövetség orvosi csapatának tagjaként segítette az olimpiai játékok biztonságos levezetését.

oltobusz 20210527

Ismételt segítség

Bánhorváti, Szamossályi és Taktabáj településeken tűntek fel a Magyar Honvédség mobil oltóállomásai május 27-én, csütörtökön. Az egészségügyi szakembereknek köszönhetően a listákon szereplő állampolgárok a Pfizer-vakcina második adagját is megkapták.

6081579f51679842377740

Köszönet az oltóbuszokon dolgozó munkatársaknak

Március óta több, mint tizenkétezer személy beoltását végezték el a Magyar Honvédség Mobil Oltóállomásai. Az oltóbuszok számos vidéki településre jutottak el, lehetőséget biztosítva ezzel az ott élők helyben történő beoltását.

Bordány_KLAC2228

Három megye, öt oltóbusz, több mint hétszáz beoltott

A Magyar Honvédség öt mobil oltóállomása három megyében mintegy 720 oltásra regisztrált állampolgár ellátásáról gondoskodott április 26-án, hétfőn.

Oltás_Nábrád (3)

Folyamatos az oltás a mobil oltóállomásokon

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Békés megyében folytatódott április 21-én, szerdán a regisztrált lakosok oltása a COVID-19 járvány elleni vakcinákkal. A Magyar Honvédség mobil oltóállomásainak mindegyike naponta 180 lakos ellátását tudja biztosítani.

ESZA