Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

továbbképzés

1

Újra MH főpszichológusi összevonás Bujákon

Újra megrendezték az MH főpszichológusi összevonást, amely az elmúlt években a járványügyi helyzet miatt elmaradt. A Magyar Honvédség (MH) pszichológusai részére 2022. március 10-11-én megtartott szakmai rendezvényen részt vett az MH Egészségügyi Központ (MH EK) Honvédkórház pszichológusi szakmai vezetője, az MH EK védelem-egészségügyi intézeteinek pszichológusai, valamint a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) két meghívott munkatársa is.

20220207_132408

MHP vezénylő zászlósi látogatás a Tünde utcai telephelyen

Kaszab Zoltán főtörzszászlós látogatást tett az MH Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézeténél 2022. február 7-én. Az MHP vezénylő zászlósát Bánsági László ezredes, intézetvezető fogadta.

MHEK_logo_640

Továbbképzés: "Lézerterápia, a modern fizioterápia eszköze"

A 2020. tavaszára tervezett, de a pandémia miatt elmaradt "Lézerterápia, a modern fizioterápia eszköze" elnevezésű továbbképzés 2021. szeptember 21-23. között kerül megtartásra.

Tartalékos Eü továbbképzés

Önkéntes Tartalékos katonák csapat-egészségügyi továbbképzése

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ MH 86. Szolnok Helikopter Bázis csapat-egészségügyi szolgálata a járványvédelmi feladatok csökkenésével megkezdte az ellátási területéhez tartozó személyi állomány egészségügyi kiképzését.

Nemzetközi tanfolyam

Angol nyelvű Nemzetközi Komplex Emlődiagnosztikai tanfolyamot tartott kórházunkban az ÁEK Radiológia Osztálya és az Európai Emlődiagnosztikai Társaság november 7-8-án.

Színvonalas továbbképzés

Magyarországon az első plasztikai és égéssebészeti szintentartó tanfolyamnak adott otthont a HM Állami Egészségügyi Központ szeptember 22-25. között.

ESZA