Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kórházi Felügyelő Tanács

1608204050

Felhívás Kórházi Felügyelő Tanácsba történő delegálásra

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (a továbbiakban: MH EK) jelen dokumentumban felhívást tesz közzé az egészségügy területén működő, országos hatáskörrel rendelkező társadalmi szervezetek felé, jelentkezésüket várva az MH Egészségügyi Központ Kórházi Felügyelő Tanácsában való részvételre.

1608202974

Felhívás a Kórházi Felügyelő Tanácsba történő delegálásra

A Honvédkórház felhívást tesz közzé az Intézet szakmai profilja által érintett országos társadalmi szervezetek felé, jelentkezésüket várva a Kórházi Felügyelő Tanácsban való részvételére.

1608202739

Táplálkozás az egészségmegőrzés szolgálatában

Az MH Honvédkórház Egészségfejlesztési Intézete által szervezett idei második akkreditált továbbképzés 2012. október 4-5-én került megrendezésre „A korszerű táplálkozási szokások kialakításának lehetőségei a Magyar Honvédség keretein belül” címmel. Az orvosok részére SE-TK/2012.II/00223 kódszámon akkreditált, valamint az egészségügyi szakdolgozók részére akkreditálás alatt álló kétnapos továbbképzés Budapesten, a Honvédkórház Róbert Károly körúti telephelyén került végrehajtásra.

1608202723

Ülést tartott a Kórházi Felügyelő Tanács

Az éves működési rendjének megfelelően 2012. június 29.-én ülést tartott a Magyar Honvédség Honvédkórház Kórházi Felügyelő Tanács, amelyen a Tanács delegált és választott tagjain kívül részt vettek a kórház működés területén tevékenykedő helyi szakszervezetek meghívott vezetői és képviselői. A Tanács ülésén szereplő napirendi pontok közül elsőként Dr. Bazsó Péter orvosigazgató tartott rövid tájékoztatást a nagytérségi kórházzá történő átalakulás aktuális helyzetéről, a további feladatokról. A tájékoztatás végén mind a Tanács tagjai mind pedig meghívott szakszervezeti vezetők hozzászólások részeként számos kérdést tettek fel az átalakulás megoldott és megoldatlan problémáiról. A tájékoztató szolgálati elfoglaltság miatti rövidsége okán a Tanács a megválaszolatlan kérdésekre írásban kér majd választ a kórház vezetésétől.

Legfrissebb hírek
    Zalai Paracelsus Alapítvány
    MHEK
    ESZA