Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

konferencia

20230414-Siastok2023 (2)

SIASTOK 2023

2023. április 12-15. között rendezték meg a Sürgősségi, Intenzív terápiás, Aneszteziológiai Szakterületek és Társszakmák országos konferenciáját Budapesten, immár 14. alkalommal.

IMG_0851

Szakmai konferencia a Honvédkórházban

A Honvédkórházban megalakuló újabb Neurovascularis Intervenciós profil szakmai vonatkozásairól tartottak tudományos szimpóziumot november 22-én, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. A konferencia megnyitóján beszédet mondott Gion Gábor, a HM stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára.

20221109_VIMIMED_konferencia (5)

Rendkívüli helyzet volt és lesz!

A Magyar Katonai- Katasztrófaorvostani Társaság november 9-én, szerdán tartotta idei, immár 24. tudományos konferenciáját Budapesten. A rendezvényen – igazodva az elmúlt pár esztendő globális jelentőségű eseményeihez – a rendkívüli helyzetekre történő felkészülés és azok lehetséges megelőzése került előtérbe. Mert rendkívüli helyzet volt és lesz! – ahogy az egyik előadás címe is jelezte.

IMG_6036

"VIMIMED 2022" konferencia

2022. november 8-10. között rendezik meg a V4 országok egészségügyi szolgálatainak katonaorvosi konferenciáját. A VIMIMED (Visegrad Military Medical Conference) elnevezésű rendezvényen a magyar, a lengyel, a szlovák és a cseh mellett más nyugati országok katonaorvosai is részt vesznek, amelynek Budapest ad otthont.

siastok (4 of 10)

SIASTOK 2022

2022. szeptember 14-17. között rendezték meg a sürgősségi, intenzív terápiás, aneszteziológiai szakterületek és társszakmák országos konferenciáját, amelyen Dr. Kopcsó István vezérőrnagy volt a magyar katona-egészségüggyel foglalkozó szekciójának - Prof. Dr. Gál János mellett - az üléselnöke.

240_eves_katona-egeszsegugy_konferencia_20210921_01 (7)

Konferencia a 240 éves a katona-egészségügyről

2021. szeptember 21-én, a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központban került megrendezésre a „240 éves a katona-egészségügy” elnevezésű konferencia.

0

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXVIII. Kongresszusa a II. Bel szervezésében

Nagy megtiszteltetés érte az MH EK II. Belgyógyászati Osztály Endokrin részlegét: megrendezhette a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság (MEAT) XXVIII. kongresszusát.

Új Időszámítás Konferencia (5)

Új időszámítás kezdődött a Honvédkórházban

Mindig kell egy új időszámítás, ami meghatározza, hogy milyen irányba haladjunk – mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter Budapesten, június 23-án, az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház jövőjét meghatározó projektek konferenciáján. A tárcavezető hangsúlyozta, hogy minden körülmények között a maximumot kell nyújtani a rendelkezésre álló feltételek legjobb felhasználásával.

Katonaorvosok tudományos konferenciája

2008. november 13-14-én, Balatonkenesén a balatonkenesei honvédülőben került megrendezésre a HM ÁEK-MH HEK 2008. évi Tudományos Konferenciája.

Az öregedés helyzete

A HM ÁEK Verőcei Betegotthon szervezésében negyedik alkalommal került megrendezésre a Gerontológiai és Geriátria szimpózium 2008. november 07-én, Kismaroson.

ESZA