Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Betegtájékoztatók

Az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben a járvány elleni sikeres országos védekezés miatt a legtöbb nem sürgős ellátás újraindulhatott.

Kiemelt fontosságú továbbra is a telefonos konzultáció a szakorvosainkkal, szakrendeléseinkkel, ami során olyan döntés is születhet, ami alapján az orvos-beteg találkozó indokolt vagy elégséges a tanácsadás, elektronikus ügyintézés. Előbbi esetben a beteg előjegyzést kap és ez alapján fogadni tudjuk. A szakrendelések kapacitása ezekre a találkozókra azonban le van szűkítve, csak korlátozott létszámban tudunk betegeket fogadni egyelőre. Az Intézet mindeközben átáll az elektronikus betegirányítási rendszerre, az átállás miatt fennakadások lehetségesek.

Kérjük, e mellett, az előjegyzett időponkot lehetőség szerinti pontos betartását, melyhez 15 perccel korábban javasolt érkezni az Intézet bejáratához.

Az jövőben várható változások kapcsán a lehetőségekről, szolgáltatásokról és szabályokról frissített tájékoztatást fogunk a honlapunkon közzéteni.

Az intézet laboratóriumának leletkiadási ideje: 

Hétfő - Csütörtök.: 13:30-15:00-ig
Péntek.:  12:00-13:00-ig

További hasznos tájékoztató anyagokat, információkat, javaslatokat a folyamatosan bővülő "Kapcsolódó állományok" alá feltöltve olvashatnak.

 

Legfrissebb hírek
    Zalai Paracelsus Alapítvány
    MHEK
    ESZA